Behandlingar

Behandlingar och vägledning

Holy Fire Reiki

Reiki är en mjuk och skonsam behandlingsform som är djupt avslappande.

Den motverkar stress, löser upp blockeringar och balanserar kroppen. Reiki snabbar på läkningsprocesser och hjälper kroppen att läka sig själv.

 

En reikibehandling sker genom handpåläggning. Värmen och energin som strömmar genom händerna löser upp blockeringar i energiflödet och du går ner i djup avslappning. Det är en metod för avslappning och stressreduktion som hjälper din kropp att läka sig själv.

 

Avancerad healing

Avanserad healing är en kraftfull behandling för att lösa upp blockeringar i energiflödet. Jag gör den i samband med en reikbehandling. Alla har mer eller mindre blockeringar i kroppen, vissa sitter djupt och är svåra att bli av med. Då är det här en bra metod som förstärker Reikins effekter.

 

Distanshealing

Reiki kan skickas på distans. Det kan vara praktiskt om du inte har möjlighet att komma till mig eller om läget är akut. Reiki på distans har samma effekter som handpåläggning och görs aldrig utan en överenskommelse. Du måste vara villig och beredd att ta emot.

 

Akashakrönikan - andlig vägledning

Kanaliserade svar från Akashakrönikan kan ge dig värdefulla redskap och inspiration till utveckling. De syftar alltid till att främja och stödja din själsliga utveckling och ges i den takt du kan ta emot, bearbeta och tillämpa dem. Svaren kan sätta igång viktig transformation och läkning i ditt liv.

 

Regression

Regression är en resa tillbaka till ett tidigare liv, ett liv som påverkar dig i dag. Du ser och upplever ett tidigare liv som när du läser en bok. Blir medveten om orsaken till känslor, situationer och relationer som stoppar dig i dag och kan lämna dem bakom dig.

 

Bokning: info@dragonflyutveckling.se eller mobilen 070-629 0344

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved