Reikiänglar

Lär känna dina Reikiänglar

 

Workshop

 

Du fördjupar och förstärk din helande förmåga genom kontakt med reikiänglar. De är alltid närvarande vid reiki men det är inte alltid vi uppfattar att de är runt omkring oss och hjälper till. Du lär du dig att jobba medvetet med reikiänglar och får verktyg att förstärka din helande förmåga.

 

Du har egna reikiänglarna som hjälper till vid reikibehandlingar och du kan sända dem på uppdrag till dina klienter eller be en reikiängel följa med din klient hem. De är till stor hjälp om du vill hjälpa fler personer än du hinner med eller om någon behöver extra mycket stöd under en period i livet. Du kan också sända en reikiängel till dig själv när du behöver det.

 

Genom att medvetet jobba med reikiänglar lär du dig att tänka, leva, känna och vara reiki. Din koppling till det större energisystemet förstärks. Det gör att du upplever mer balans och harmoni och din helande förmåga stärks.

 

Workshopen innehåller praktiskt energiarbete i behandlingar och övningar. Det blir en lustfylld dag i änglarnas kärleksfulla och lättsama energi. 

 

Workshopen är en fristående fördjupning som jag har skapat på uppmaning av mina elever som vill lära sig mer om samarbete med reikiänglar vid behandling. Vi tillämpar principerna i Holy Fire Reiki med inriktning på reikiänglarnas energi.

 

Program

•Meditation

•Att ta kontakt med reikiänglar

•Reikibehandling med änglar

•Änglakort och budskap

•Kompendium

 

Anmälan och avgift

 

Kursavgift: 950 kronor säts in i samband med anmälan på bankgiro 0158-0638 eller Swish 0706290344.

 

Förkunskaper: Minst Reiki 1

Lärare: Ann Gripenlöf

Kurslokal: Balans med Omtanke, Gustavsbergs hamn, Algatan 1

Anmälan: info@dragonflyutveckling.se eller sms 070-629 0344

Datum och tid: Klockan 10-18 se kalendarium för aktuellt datum

 

Välkommen!

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved