Tiden är nu

Seminarium - Tiden är nu

Möt Anna Berg och Ann Gripenlöf – två kvinnor med andliga uppdrag som delar med sig av sina andliga resor. En dag i den nya tidens anda med kanaliserade budskap, meditation och en resa tillbaka till tidigare liv i regression.

 

Datum och tid - Söndagen den 15 april kl 10 – 16.30

Plats - Livskraft, Karlbergsvägen 54. T-bana St Eriksplan, uppgång St Eriksgatan

 

Anna Berg hade sitt andliga uppvaknande 1994. Hon har hittills skrivit 15 böcker, bland annat en trilogi om Jesus, Moder Maria och Maria Magdalena. Den senaste Nåden kom ut i september 2016. Hennes texter innehåller höga energier och är starkt transformerande. Anna genomför varje år olika retreat i Italien, Frankrike och England med fokus på andlig utveckling. Anna driver företaget Sann Anda Förlag. Se: www.sannanda.com

 

Ann Gripenlöf hade sitt andliga uppvaknade i Guatemala 2002. Hon är master och lärare i den gränslöst helande energin Holy Fire Reiki som är basen i hennes andliga utövande. Ann är också regressionsterapeut, änglaterapeut och meditationsledare och driver företaget Dragonfly Reiki och andlig utveckling.

 

09.30 – 10.00 Välkommen! Vi öppnar dörrarna

 

10.00 – 10.15 Introduktion och kursstart

 

10.15 – 11.00 Inledande meditation, Ann Gripenlöf

Guidad meditation i änglarnas närvaro. Ann tar dig med på en inre resa där du möter dig själv och änglarnas kärleksfulla visdom. En andlig resa i gränslandet mellan det medvetna och det omedvetna.

11.00 – 12.00 Anna Berg - Mitt uppdrag

Anna berättar hur hennes uppdrag format hennes tillvaro och vad som kännetecknar hennes vägledning.

Övning – Skapa ditt liv Du får hjälp att släppa rädslor som hindrar dig att nå dit du vill. Denna övning höjer dina energier och gör att du snabbare når de mål som finns planerade för din tillvaro på jen.

 

12.00 – 13.00 Lunchpaus - I närheten finns flera matställen

 

13.00 – 13.45 Ann Gripenlöf - Min andliga väg

Ann berättar om sitt andliga uppvaknade i Guatemala och hur det förändrade hennes liv. Om möte med Mayakulturen, utrensning och ett vederkvickande jordskalv då allt föll på plats. Det var uppvaknandet och sen har det bara fortsatt och universum har visat vägen till en outgrundlig värld. Uppdraget är att sprida ljus och höja frekvenserna på jorden.

 

13.45 – 14.30 Läget i världen – Anna kanaliserar information

Informationen är skräddarsydd för gruppen som samlas denna dag. Efteråt har du möjlighet att ställa frågor om innehållet eller annat med andlig anknytning.

 

14.30 – 14.45 Fikapaus

 

14.45 – 15.45 Förändrings- och Ljusarbete Ann Gripenlöf

I en gruppregression återupplever du ett tidigare liv som påverkar dig i dag. Du får möjlighet att läka situationer och relationer i det förflutna för att släppa blockeringar i kropp och sinne. Du får förståelse för känslor, situationer och relationer som stör dig i det här livet och kan göra någonting åt dem. När du blir medveten om orsaken kan du släppa taget om sånt som inte gagnar dig.

 

15.45 – 16.30 Avslutande meditation med Anna Berg

Anna får vägledning till gruppen av Jesus Kristus Sananda och de uppstigna mästarna.

 

Entré: 600 kr inkl fika. Sätt in på BG 773-6341, Sann Anda Förlag senast den 15 mars. ”Seminarium 15/4”

 

Anmäl dig till något av följade tre alternativ. Ange namn, mejl och mobilnummer.

 

•Hemsida: www.sannanda.com. Gå till Föredrag/Seminarier. Fyll i Anmälan

•Mejla till sannanda@telia.com

•Mejla till info@dragonflyutveckling.se

Anna har med sig sin nya bok Nåden till specialpris och du få den signerad med ett personligt budskap.

Väl mött! hälsar Anna Berg och Ann Gripenlöf

Copyright © All Rights Reserved