Behandlingar

Behandlingar och vägledning

Holy Fire® Usui Reiki

Reiki är en mjuk och skonsam behandlingsform som är djupt avslappande. Den motverkar stress, löser upp blockeringar och balanserar kroppen. Reiki snabbar på läkningsprocesser och hjälper kroppen att läka sig själv.


Avancerad healing

Avanserad healing är en kraftfull behandling för att lösa upp blockeringar i energiflödet. Den görs före en vanlig reikbehandling. Alla har mer eller mindre blockeringar i kroppen, vissa sitter djupt och är svåra att bli av med. Då är det här en bra metod som förstärker Reikins effekter.


Distanshealing

Reiki kan skickas på distans. En bra metod när det inte finns möjlighet att träffas eller om läget är akut. Reiki på distans har samma effekter som en fysisk behandling och görs aldrig utan en överenskommelse. Du måste vara villig och beredd att ta emot.


Akashakrönikan - andlig vägledning

Kanaliserade svar från Akashakrönikan kan ge dig värdefulla redskap och inspiration till utveckling. De syftar alltid till att främja och stödja din själsliga utveckling och ges i den takt du kan ta emot, bearbeta och tillämpa. Svaren kan sätta igång viktig transformation och läkning i ditt liv.


Regression

Regression är en resa tillbaka till tidigare liv, liv som påverkar dig i dag. Du ser och upplever tidigare liv som när du läser en bok eller ser en film. Du blir medveten om orsaken till känslor, situationer och relationer som du inte kände till och som stoppar dig i det här livet. När du blir medveten om orsaken har du möjlighet att släppa taget och lämna den bakom dig.


Bokning: info@dragonflyutveckling.se eller mobilen 070-629 0344
Copyright © All Rights Reserved