Gästbok

Gästbok

Några röster från kurser och behandlingar


Mona Jonason - Holy Fire Reiki Master och ART

Jag har gått Reiki Master för Ann, det har varit en fantastisk resa från första steget till sista. Ann är en lärare som öppnar upp och leder mig genom de olika skeendena. Anns lärarskap har lett oss genom Reikin men även hjälpt oss växa i vår egen personliga utveckling. Hon har gjort denna kurs till mer än bara Reiki. Jag önskar fler denna upplevelse.


Malin Holm - Holy Fire Reiki Master och ART

Känner en enorm tacksamhet och ödmjukhet till att jag nu genomgått denna Master i Reiki och att jag faktiskt klara det. Kände mig inte redo och hade tänkt skjuta upp till ett annat år eller kanske aldrig alls. Men när Ann sa att jag var redo så litade jag på det. Kursen gav mig ny energi, ny kraft och övertygelse om att Reiki healing verkligen fungerar och att det är healing jag verkligen ska göra. Tydligt, enkelt och lätt att lära in och få till sig med symboler och en välstrukturerad manual. Jag kommer ha nytta av detta resten av mitt liv och känner mig ändå mera stärkt i min nyfunna andliga väg.


Helena Watting - Holy Fire Reiki Master och ART

En fantastisk Reiki Master kurs med så fin och pedagogisk lärare som förmedlat kunskapen teoretiskt och praktiskt på ett mycket bra sätt. Kan varmt rekommenderas.


Anette - Holy Fire Reiki Master och ART

Vi har haft en varm, generös underbar helg, omvälvande för sinnet. Härlig grupp kvinnor som jag känner samhörighet med. Det fanns en stor varm omtänksamhet om varandra.

Bra planerade dagar. Behaglig stämning, lagom tempo. Ann är en person jag känner stort förtroende för. Det är inte så konstigt, Ann gör inte Reiki till hokus pokus.Åsa Forrsner - Holy Fire Reiki 2

"Jag hade länge känt att det var dags för mig att gå fortsättningskursen och jag hade letat efter någon att gå till då jag äntligen hittade Ann! Jag visste direkt att det var hos henne jag skulle gå! Under två fantastiska dagar fick vi lära oss att ge distanshealing och vi fick även öva på varandra. Ann guidade oss igenom hela helgen och helgen var fylld av magiska, intensiva, otroliga och roliga stunder. Som lärare är Ann inspirerande, kunnig, förtroendeingivande och jag kände mig väldigt trygg med Ann. Stort tack för att jag fick uppleva denna kurs hos dig! Jag kan verkligen varmt rekommendera en kurs med Ann."


Helena Watting – Workshop låt pendeln visa vägen

Tack för en fantastisk workshop!

Den kunskap som du förmedlat om hur man kan ta hjälp av pendeln och hur man kan använda den på så många olika sätt har öppnat upp så mycket. Bara vetskapen och känslan av att pendeln är en förlängning av ens undermedvetna är så stort. Du har förmedlat denna kunskap på ett sådant ödmjukt och pedagogiskt sätt. Jag känner sådan tacksamhet!


Mia Blom - Workshop låt pendeln visa vägen

Jag tycker att kursen var väldigt bra och vi fick lära oss mycket på kort tid. Som kursledare är du en lugn och fin person som utstrålar kunnande och trygghet <3


Mona Jonason - Workshop låt pendelsn visa vägen

Jag trodde pendling bara var ja och nej men det är så mycket mer, så mycket att det fyllde tre tillfällen. Pendling är en konst och med scheman kan man till och med möblera sitt hus. Min pendel och jag har en relation, det låter konstigt. Gå kursen så förstår du.


Malin Holm - Reiki 1

Det var verkligen inte en tillfällighet att just jag, just helgen 9 - 10 maj 2015 åkte ut till Gustavsbergs hamn för Reiki 1 kurs. Det var meningen! Redan efter första dagen var jag så sprudlande glad, uppfyllt och tacksam att jag följt mitt hjärta, vilja och önskan om att utveckla mig själv. Efter många år av självförsakelse p g a livspussel med barn, hem och arbete är det dags att jag börjar satsa på mig själv och mitt fortsatta liv. Reiki verkade passa mig så bra redan när jag läste om det: personlig utveckling, bättre kontakt med mitt inre, stärker livsenergin och har en läkande förmåga. Allt detta plus att det stod att "alla som vill kan lära sig" gjorde att jag vågade anmäla mig.


Helgen var intensiv och på tämligen kort tid fick vi lära oss så mycket; Reikins filosofi, historia och etik, att behandla mig själv, handpositioner, att ge och även få behandling av underbara Mona (som också var elev) och praktisk användning av Reiki. Jag fick också så enormt vackra ord på vägen tillsänt bara till mig och som jag kan läsa om och om igen och bara njuta av. Jag kan redan nu säga att Reiki för mig är ren och sann Kärlek. Kärlek måste vårdas, hållas levande och kan alltid utvecklas. Det ska jag sannerligen göra! Tack Ann för en fantastisk upplevelse och introduktion och inbjudan till Reikins underbara värld!Mej-li Wu driver Mej-li Wu Yoga i Sundsvall - Reiki 2

Tack för en magisk helg. Jag är så glad att jag gick Reiki II med dig. Jag känner mig annorlunda på ett väldigt bra sätt. Ett lugn och en glädje infinner sig med ro i "mitt system" och jag är tacksam att jag fann din hemsida på nätet.


Tack för din fina reikikurs och tack för att du "läste av" meddelanden ifrån spirituella guider till var och en av oss innan kursstart


Pernilla Strand, 26 år mentalskötare - Reiki 1

Att få vara med och delta på kursen hos Ann var en helt magisk upplevelse.

Tillsammans med de andra deltagarna fick vi öva att ge varandra Reiki vilket var otroligt lugnande och det var många energier som var med oss under kurshelgen.

Som kursledare är Ann väldigt lugn och mjuk och jag fick direkt förtroende för henne. Hennes varma utstrålande energi gjorde att jag hade väldigt lätt att slappna av. Under meditation och initieringar som hon gav oss fick jag personligen uppleva och träffa mina änglar och guider. Efter kursen har jag fått många bra verktyg att både "leva" Reiki och kunna ge Reiki till mig själv och andra.


Jag kan varmt rekommendera att gå på kurs hos Ann. Tack för att du gjorde det möjligt för oss deltagare att uppleva denna kurshelg tillsammans.


Annika Baehrendtz, anestesisjuksköterska - Reiki 1

Jag har gått steg 1 i Reiki med Ann som lärare. Jag var helt novis på området men på dessa två dagar har jag kommit i kontakt med något nytt, spännande och välgörande i mitt liv. Ann är en fantastisk lärare och lär ut Reiki med en lugn självklarhet och glädje. Jag kan varmt rekommendera en Reikikurs hos Ann i Gustavsbergs skärgårdsmiljö.


Pia Fremberg - Reiki 1

Reikiutbildningen hos Ann är helt fantastisk. Man lär sig väldigt mycket på en helg och allt man lär sig känns viktigt och är mycket användbart. Ann är varm, tillitsfull, kunnig och glad. Hon delar med sig av sina kunskaper på ett pedagogiskt och intressant sätt. Har man gått en reikiutbildning hos Ann vill man gå flera.


Karin Lundqvist, 26 år, professionell dansare & koreograf - Reiki 1

Mitt andliga uppvaknande började ca 2 år innan jag kom i kontakt med Ann och bokade en Reikibehandling. Senaste året har bestått av att studera olika existentiella dimensioner, sakral geometri, attraktionslagen, mosekoden, kristaller, ängla-orakel- och tarotkort, olika spirituella föreläsare etc. Men mitt letande fortsatte, helt enkelt för att något viktigt inte hade hunnit komma till mig än.


Efter behandlingen och det jag upplevde under Reikin frågade Ann om jag själv ville bli healer och hon han nog inte ens säga klart meningen innan jag sa - Ja.


Utbildningen var intensiv, lugn, tydlig, självklar och gav mig ett möte med tre nya personer som fick följa min resa och jag deras till att hitta vår egen läkande kraft och kontakt med Reiki.


Att vi fyra var så olika med helt olika ingångar till varför vi mött Reikihealing gjorde utbildningen bara rikare då våra inputs och upplevelser av att både få ge och ta emot reiki från varandra var väldigt olika, men ändå hörde de tydligt ihop.

 

Anns lugn ledde oss genom Reikins ursprung, ens roll och mening som reikihealer samt initieringen som dag 2 var något av det starkaste jag upplevt vad gäller kontakt med min spirituella värld.


Att Reiki inte är bundet till någon religion gjorde att vi fyra i min grupp kunde ha olika ingångar till healing. Och att få lyssna på hur de andra tänkt arbeta med detta i sitt liv, sin tro var berikande och gav mig ovärderlig kunskap om hur jag sen kan möta klienter som inte har samma existentiella tro som jag.


Rekommenderar varmt Anns kurser!


Eva-Lena Alvcrona,förskolelärare - Reikibehandling

Tack Ann för en fantastiskt fin och givande behandling, så stärkande på flera plan. Värken i kroppen försvann och jag kände stark glädje. Din varma person lyser starkt igenom. Behandlingen rekommenderas.

Copyright © All Rights Reserved